به گزارش خبرنگار مهر در یزد، سیدمسعود حسینی ظهر یکشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: بعد از پوشاک، کفش و موبایل در رده های بعدی تشکیل پرونده های قاچاق در استان یزد قرار دارند.
وی افزود: : در بحث قاچاق از ابتدای سال جاری، 99 فقره پرونده تشکیل شده که موارد مهم آن شامل قاچاق پوشاک و کفش به ارزش چهار میلیارد و 546 میلیون و 163 هزار و 600 ریال، قاچاق پوشاک و کفش به ارزش سه میلیارد و 773 میلیون و 296 هزار و 392 ریال، قاچاق تلفن همراه، مواد بهداشتی و آرایشی به ارزش دو میلیارد و 176 میلیون و 109 هزار و 337 ریال و مواردی از این قبیل بوده است.
حسینی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از قاچاق کالا، جرائم سنگینی به منظور جلوگیری از مبادرت به این امر در نظر گرفته شده است، افزود: در این نوع تخلفات علاوه بر ضبط کالا، جرائم سنگینی حتی تا دو برابر ارزش کالاهای قاچاق کشف شده برای قاچاقچیان در نظر گرفته شده است.
تعزیرات حکومتی متخلفان یزد را بیش از 10 میلیارد تومان جریمه کرد
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در سال گذشته علاوه بر مجازاتهای تعیین شده توسط قانون برای انواع تخلفات مرتبط با گرانفروشی، احتکار، قاچاق و .... بیش از 10 میلیارد تومان نیز برای متخلفان جریمه ریالی در نظر گرفته شد.
حسینی بیان داشت: در سال گذشته چهار هزار و 128 فقره پرونده وارد تعزیرات حکومتی استان یزد شده است که از این میزان سه هزار و 87 مورد مختومه شده ضمن اینکه 248 فقره پرونده نیز موجودی سال 87 این اداره در استان یزد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع آمار پرونده های سال گذشته نسبت به سال 87 دارای افزایش 267 درصدی بوده است ضمن اینکه در زمینه مختومه شدن پرونده ها نیز شاهد افزایش 171 درصدی بوده ایم.
حسینی همچنین یادآور شد: در سه ماه نخست سال جاری نیز سه هزار و 546 فقره پرونده وارد تعزیرات حکومتی استان یزد شده است که با مجموع هزار و 282 پرونده موجودی از سال گذشته، به سه هزار و 108 پرونده رسیدگی شده و هزار و 720 پرونده دیگر نیز در دست بررسی است.
احکام متخلفان تعزیرات حکومتی استان یزد 24 ساعته اعلام می شود
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد با اشاره به نحو رسیدگی به پرونده های وارده به این دستگاه نیز عنوان کرد: رسیدگی به بیشتر پروندهها به روز انجام می شود و احکام بسیاری از آنها در کمتر از 24 ساعت صادر می شود و در کمتر از 24 ساعت نیز حکم به متهم ابلاغ میشود.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مردم کمک رسانان اصلی به تعزیرات حکومتی برای مقابله با گرانفروشی و ... هستند، اظهار داشت: بسیاری از مردم معتقدند گرانفروشی برخی اصناف ارزش پیگیری ندارد اما این عدم پیگیری سبب سوء استفاده متخلفان از این امر میشود.
حسینی تاکید کرد: بهترین بازرسان و ناظران خود مردم هستند و حتی اگر مردم نمی خواهند پیگیر حقوق خود باشند و از آن می گذرند، حداقل تخلفات را به سازمانهایی نظیر تعزیرات حکومتی اطلاع دهند تا از تخلفات جلوگیری شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد همچنین با اشاره به حراج های موجود در سطح شهر اظهار داشت: حراج تنها با نصب یک تابلو امکانپذیر نیست بلکه تابع شرایطی است و اطلاع به صنف مورد نظر، کسر درصد سود و ... از شرایط آنهاست و در صورتی که حراجها بدون هماهنگی و بدون در نظر گرفتن شرایط و ضوابط حراج باشد، با آنها برخورد خواهد شد.
نظر شما